Lise, üniversite çağındaki gençler, "1. Fütüristler Zirvesi Karikatür Yarışması'na katılın!" Birinciye Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 Laptop bilgisayar, ikinciye i-pod, üçüncüye dijital kamera...
» Ana Sponsor

» Resmi Sponsor
» Yeni Nesil Sponsoru
» Kurumsal Sponsorlar
» Hizmet Sponsorları
» Teknoloji Sponsoru
» Öğrenci Sponsorları
 
» Yarışma Sponsoru
» Medya - TV Sponsoru

Cem Tarık Yüksel

Zirve Moderatörü

İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yrd. ve Yönetim Kurulu Üyesi
Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran

Filmi tam ekran izlemek için butonu üzerine tıklayınız

futuristlerzirvesi

Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu olan Cem Tarık Yüksel, işletme ihtisasını İstanbul Üniversitesi’nde yaptı. 1987’de katıldığı Unilever’de değişik departmanlarda yöneticilik görevinde bulunan Yüksel, Algida Türkiye Tedarik Zinciri Direktörlüğü görevini takiben, İtalya’da Unilever Avrupa Dondurma Operasyonu’nda yeni ürün lansmanları, yatırımlar ve teknoloji geliştirmelerinden sorumlu Teknoloji Direktörü olarak atandı, ardından da Avrupa Dondurma Operasyonu Planlama ve Lojistik Direktörlüğü görevini yürüttü.

Yüksel, 2006 senesinden beri Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran’da İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir. .


» Medya Sponsorları
Merve Sonbay | Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne destekte bulunmak ve bağış yapmak için tıklayınız  
© 2008 M-GEN Gelecek Planlama Merkezi
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN’e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri
Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN’e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en