Lise, üniversite çağındaki gençler, "1. Fütüristler Zirvesi Karikatür Yarışması'na katılın!" Birinciye Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 Laptop bilgisayar, ikinciye i-pod, üçüncüye dijital kamera...
» Ana Sponsor

» Resmi Sponsor
» Yeni Nesil Sponsoru
» Kurumsal Sponsorlar
» Hizmet Sponsorları
» Teknoloji Sponsoru
» Öğrenci Sponsorları
 
» Yarışma Sponsoru
» Medya - TV Sponsoru


1
1


M-GEN, "Millennium GENeration" ifadesinden türetilmiş bir kısaltma. Kişisel Gelecek Planlaması alanında, kurum ve bireylere danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermek üzere 2006 yılında, Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Türkiye’nin ilk fütürist şirketi, bu konuda ve bu kapsamda çalışan ilk firma. Çalışmalarında Amerikalı Fütürist Verne Wheelright’ın ‘’Personal Future’’ metodolojisini kullanıyor.

M-GEN fütürist bir yaklaşımla çalışmalarını, bireylerin de yaşamlarını tıpkı şirketler gibi, ‘’uzgörüyle’’ stratejik olarak kurgulamaları gereğine dayandırıyor.

M-GEN, kişisel, kurumsal ve toplumsal başarıda asıl faktörün; ''olumlu, uzgörülü gelecek algısına'' ve ‘’hedefli, amaçlı yaşam bilincine sahip’’ bireyler olduğunu savunuyor.

M-GEN’de kurumlara stratejik iş fikirleri, proje kurgulama ve uygulama danışmanlıkları veriliyor. Kurumsal iletişim, insan kaynakları ve sosyal sorumluluk alanlarında özel proje tasarımları yapılıyor.

Bireylere eğitim, danışmanlık, koçluk hizmetleri veriliyor.

Çalışmalar kurum ve kişilerin ihtiyaçlarına göre yapılandırılıyor,

M-GEN Milenyum çağı iş modelini uygulayarak, belirlediği kalite standartlarına uygun, her biri alanında uzman, bağımsız danışmanlarla çalışıyor.

M-GEN’in logosundan türetilmiş kendine has bir çizgi karakteri var.

Firmanın ayrıca, www.m-gen.biz adresinden yayın yapan, Gelecek Planlaması, Kişisel-Kurumsal Gelecek, Fütürizm, Uzgörü, Milenyum Çağı, Gençlik, Yeni Akımlar konularını işleyen enerjik bir sitesi ve çok sayıda üyesi bulunuyor.

"Gençlerin başucu kitabı" olarak lanse edilen, Ufuk Tarhan tarafından yazılan "Düşlediğin Gelecek" M-GEN’den çıkması planlanan serinin ilk ürünü. İkinci baskısı yapıldı. Milenyum neslini anlamak isteyen büyükler ve gençler için yalın, önemli bir kaynak olarak gösteriliyor.


» Medya Sponsorları
Merve Sonbay | Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne destekte bulunmak ve bağış yapmak için tıklayınız  
© 2008 M-GEN Gelecek Planlama Merkezi
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN’e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri
Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN’e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en