Lise, üniversite çağındaki gençler, "1. Fütüristler Zirvesi Karikatür Yarışması'na katılın!" Birinciye Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 Laptop bilgisayar, ikinciye i-pod, üçüncüye dijital kamera...
» Ana Sponsor

» Resmi Sponsor
» Yeni Nesil Sponsoru
» Kurumsal Sponsorlar
» Hizmet Sponsorları
» Teknoloji Sponsoru
» Öğrenci Sponsorları
 
» Yarışma Sponsoru
» Medya - TV Sponsoru

Y. Akın Öngör
Doğal Hayatı Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Filmi tam ekran izlemek için butonu üzerine tıklayınız
futuristlerzirvesi

Y. Akın Öngör, Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi  İdari İlimler  Fakültesi mezunudur. Kariyerine çeşitli sanayi firmalarında pazarlama yetkilisi olarak başlamıştır.  Bankacılık sektörüne 1981 yılında üst düzey yönetici olarak katılmıştır.

1987 yılında Garanti Bankası’ndaki görevine Kurumsal ve Ticari Bankacılık Bölümünde, Pazarlama ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 1991-2000 yılları arasında Garanti Bankası Genel Müdürü  olarak görevini sürdürmüştür.  1999 da   Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından üstün hizmet ödülü almıştır. 2002 yılına kadar Garanti Bankası yönetim kurulu murahhas üyesi, Garanti Bank International, Garanti Moskova, Garanti Sigorta ve Garanti Teknoloji’nin de  Yönetim Kurulu Başkanlığında bulunmuştur.

Profesyonel iş hayatından ayrıldıktan sonra Akhisar’da kurduğu bağlarında  Selendi marka  Şato usulü şarap yapımına başlamıştır. Ayrıca “ia orana” isimli , pasifik okyanusu anılarını anlattığı bir de kitap çıkarmıştır.  Doğal Hayatı Koruma Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanıdır.

 

Üyesi Bulunduğu Kuruluşlar:
-Istanbul Propeller Club
-Doğal Hayatı Koruma Vakfı - WWF


» Medya Sponsorları
Merve Sonbay | Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne destekte bulunmak ve bağış yapmak için tıklayınız  
© 2008 M-GEN Gelecek Planlama Merkezi
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN’e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri
Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN’e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en